Varjon taidehaku 2024

Tule mukaan tekemään Varjosta Suomen kaunein festivaali!

Taiteilijoiden toteuttama aluetaide tekee Varjosta ainutlaatuisen ja teokset ovat vakiintuneet osaksi festivaalin ohjelmaa. Haemme taas viime vuosien tapaan taiteilijoita toteuttamaan festivaalille teoksia kaikilta taiteen aloilta.

Teoksesi voi olla kuvataidetta, video-/mediataidetta, ympäristötaidetta, muotoilua, performanssi, runonlausuntaa, tanssia tai mitä vaan, minkä koet olevan mahdollista toteuttaa festivaaliolosuhteissa. Pääpaino on kuitenkin festivaalin aluetaiteessa ja toivomme hakemuksia myös yleisöä osallistavasta taiteesta. Huomaathan että tämä haku ei ole tarkoitettu bändeille / musiikkiartisteille.

Haemme teoksia muun muassa seuraaviin kohteisiin:

  • sisääntuloportti
  • Kuusisaaren luoteispuolen puut
  • saaren nurmialueet yleisesti
  • hiekkaranta
  • dj-teltta
  • rannekkeenvaihtoteltta & lipunmyyntikoppi

Voit kysyä lisätietoja ja mittoja sähköpostilla info@varjofestivaali.fi.

Teoksia on mahdollista pystyttää keskiviikosta 12.6. alkaen perjantai 14.6. aamuun saakka. Teokset tulee purkaa sunnuntain 16.6. aikana.

Kokonaisbudjettimme teoksille on yhteensä vähintään 5 000,00 euroa, jolla toivomme saavamme mukaan useampia taiteilijoita. Budjettia voidaan kasvattaa mahdollisuuksien mukaan.  Painotamme valinnoissamme ekologisuutta ja kierrätysmateriaalien käyttöä, uusiokäyttöä ja monivuotisuutta, osallistavuutta sekä yhdenvertaisuutta edistävää näkökulmaa.

Tämä haku on avoinna sunnuntaihin 14.4.2024 asti.

Hakuohjeet

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus oheisen lomakkeen kautta. Liitä hakemukseen mukaan teoksen ja sen tekotavan esittely tekstinä sekä mahdollisesti kuvina, mahdollinen rakennus- ja purkusuunnitelma, teoksen toteuttava työryhmä, sekä teoksen kustannukset eriteltynä (budjetti). Suunnitelmissa ja budjetissa on otettava huomioon kaikki tarvittava materiaali, kalusto ja työvoima mikä teoksen toteuttamiseen tarvitaan. Mikäli budjettiin on varattu palkkioita, sen tulee jakautua koko työryhmälle reilulla tavalla.

Yhteystiedot

Teos

Työnäyte, ansioluettelo tai portfolio

Hakemus

Muuta

* merkatut kentät ovat pakollisia.