Varjon taidehaku 2023!

Tule mukaan tekemään Varjosta Suomen kaunein festivaali!

Viime vuotiseen tapaan haemme mukaan taiteilijoita ja teoksia osaksi Varjo-festivaalin ympäristöä ja ohjelmaa.

Teoksesi voi olla kuvataidetta, video-/mediataidetta, ympäristötaidetta, muotoilua, performanssi, runonlausuntaa, tanssia tai mitä vaan, minkä koet olevan mahdollista toteuttaa festivaaliolosuhteissa. Huomaathan että tämä haku ei kuitenkaan ole tarkoitettu bändeille / musiikkiartisteille.

Mahdollisia sijoitteluja alueella ovat esimerkiksi:

  • sisääntuloportti ja sen lähialue (Kissankoskensilta)
  • festivaaliaidat (korkeat aidat ja matalat aidat)
  • Kuusisaaren luoteispuolen puut
  • saaren nurmialueet yleisesti
  • hiekkaranta ja matalikko
  • isojen telttojen ulko- ja sisäseinät
  • tapahtuman screenit

Esittävää taidetta on mahdollista esittää esimerkiksi yleisön seassa tai jollain Varjon esiintymislavoista.

Teoksia on mahdollista pystyttää keskiviikosta 12.6. alkaen perjantai 16.6. aamuun saakka. Teokset tulee purkaa sunnuntain 18.6. aikana.

Kokonaisbudjettimme teoksille on yhteensä vähintään 5.000,00 euroa, jolla toivomme saavamme mukaan useampia taiteilijoita. Mahdollisuuksien mukaan voimme kasvattaa budjettia, mikäli saamme mukaan sponsoreita. Painotamme valinnoissamme ekologisuutta ja kierrätysmateriaalien käyttöä, uusiokäyttöä ja monivuotisuutta, osallistavuutta, sekä yhdenvertaisuutta edistävää näkökulmaa.

Tämä haku on avoinna su 12.3.2023 asti.

Hakusohjeet

Lähetä meille vapaamuotoinen hakemus oheisen lomakkeen kautta. Liitä hakemukseen mukaan teoksen ja sen tekotavan esittely tekstinä sekä mahdollisesti kuvina, mahdollinen rakennus- ja purkusuunnitelma, teoksen toteuttava työryhmä, sekä teoksen kustannukset eriteltynä (budjetti). Suunnitelmissa ja budjetissa on otettava huomioon kaikki tarvittava materiaali, kalusto ja työvoima mikä teoksen toteuttamiseen tarvitaan. Mikäli budjettiin on varattu palkkioita, sen tulee jakautua koko työryhmälle reilulla tavalla.

Yhteystiedot

Teos

Työnäyte, ansioluettelo tai portfolio

Hakemus

Muuta

* merkatut kentät ovat pakollisia.