#yhdessävarjoon

Varjoon pääsee nyt kaksi yhden hinnalla!

Yhdessä Varjoon -kampanja tarkoittaa käytännössä sitä, että tapahtumaan pääsee osallistumaan kaksi henkilöä yhdellä pääsylipulla. Kampanja koskee kaikkia jo ostettuja, myös Blind Bird ja Early Bird -lippuja sekä tästä päivästä, 12.7. alkaen ostettavia yhden ja kahden päivän pääsylippuja. Kampanja ei koske Varjo Lounge -lippuja.

Ota siis kaveri, kumppani, perheenjäsen, naapuri tai uusi tuttavuus mukaan Varjoille! Yhtä pääsylippua vastaan saa lunastettua käytännössä siis kaksi ranneketta. Rannekkeet ja liput ovat henkilökohtaisia, joten myös toisen rannekkeen käyttäjän tulee olla mukana rannekkeenvaihdossa. Huomaathan, että tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tempauksen avulla haluamme aikaansaada tämänkin vuoden Varjosta ikimuistoisen tapahtuman ja luoda pohjaa myös tuleville Varjo-vuosille. Tapahtumaan on myynnissä enää 1500 lippua, kun kaveriliput lasketaan mukaan kokonaiskapasiteettiin.

 

1 PV alk. 59,50 € (sis. pvm)

2 PV alk. 99,50 € (sis. pvm)

Liput myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä

45 Specialista ja Zivagosta:
1 PV  55 €
2 PV 95 €

Auta siis meitä jakamalla sanomaa käyttämällä hästägiä #yhdessävarjoon ja postaamalla ”sydänmerkki” ystäväsi kanssa kuvan tai videon muodossa! Arvomme joka perjantai (5.8. asti) kuvan tai videon sekä hästägin jakaneiden kesken kahdelle burgerit Zivagosta!

Varjo Lounge 2 PV alk. 239,50 € (sis. pvm)

Täydennä festivaalielämyksesi Varjon Lounge-alueen palveluista nauttien!

Varjo Lounge -lippuun sisältyy: pääsylippu Varjo-festivaaleille perjantaina ja lauantaina, sekä pääsy Lounge-alueelle, jossa omat palvelut, kuten Cocktail Companyn drinkkibaari, viihtyisä terassi ja wc:t. Viihtyisän Lounge-teltan ravintolasta ja terassilta on hyvät näkymät molemmille lavoille. Lippuun sisältyy myös ravintola Ostroferian loihtimat herkut, joista pääset nauttimaan kahden kattauksen verran molempina festivaalipäivinä!

2 päivän Varjo Lounge -liput myynnissä vain Lippupisteessä!

Lounge-lippujen myynti loppuu keskiviikkona 3.8.!

Liput ovelta

Varjoon myydään lippuja myös ovelta festivaalipäivinä klo 13 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

1 PV 65,00 euroa (2 hlö)
2 PV 105,00 euroa (2 hlö)

Molempien lippujen käyttäjien tulee olla mukana ovilippuja ostaessa.