INFO

Varjo Oulun Kuusisaaressa 5.–6.8.2022

Urbaanin musiikin ja kulttuurin festivaali Varjo järjestetään 5.–6. elokuuta 2022 kolmannen kerran kauniissa Oulun Kuusisaaressa. Kahden päivän aikana Varjossa nähdään kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä kahdella lavalla. Musiikin lisäksi Varjo tarjoilee katutanssia, taidetta, hyvää ruokaa ja juomaa piknik-hengessä.

Liput

1 PV festivaalilippu 59,50 € (sis. pvm)

2 PV festivaalilippu 99,50 € (sis. pvm)
Lippupisteestä & Tiketistä

Zivagosta ja 45 Specialista  55 € & 95 €

2 PV Varjo Lounge-lippu 239,50 € (sis. pvm)
Vain Lippupisteestä

Liput ovelta

Varjoon myydään lippuja myös ovelta festivaalipäivinä klo 13 alkaen, mikäli tapahtuma ei ole ennakkoon loppuunmyyty.

1 PV 65,00 euroa (2 hlö)
2 PV 105,00 euroa (2 hlö)

Molempien lippujen käyttäjien tulee olla mukana ovilippuja ostaessa.

#yhdessävarjoon

Varjoon pääsee nyt kaksi yhden hinnalla!

Yhdessä Varjoon -kampanja tarkoittaa käytännössä sitä, että tapahtumaan pääsee osallistumaan kaksi henkilöä yhdellä pääsylipulla. Kampanja koskee kaikkia jo ostettuja, myös Blind Bird ja Early Bird -lippuja sekä tästä päivästä, 12.7. alkaen ostettavia yhden ja kahden päivän pääsylippuja. Kampanja ei koske Varjo Lounge -lippuja.

Ota siis kaveri, kumppani, perheenjäsen, naapuri tai uusi tuttavuus mukaan Varjoille! Yhtä pääsylippua vastaan saa lunastettua käytännössä siis kaksi ranneketta. Rannekkeet ja liput ovat henkilökohtaisia, joten myös toisen rannekkeen käyttäjän tulee olla mukana rannekkeenvaihdossa. Huomaathan, että tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tempauksen avulla haluamme aikaansaada tämänkin vuoden Varjosta ikimuistoisen tapahtuman ja luoda pohjaa myös tuleville Varjo-vuosille. Tapahtumaan on myynnissä enää 1500 lippua, kun kaveriliput lasketaan mukaan kokonaiskapasiteettiin.

Auta siis meitä jakamalla sanomaa käyttämällä hästägiä #yhdessävarjoon ja postaamalla ”sydänmerkki” ystäväsi kanssa kuvan tai videon muodossa! Arvomme joka perjantai (5.8. asti) kuvan tai videon sekä hästägin jakaneiden kesken kahdelle burgerit Zivagosta!

Varjo Lounge 2 PV alk. 239,50 € (sis. pvm)

Täydennä festivaalielämyksesi Varjon Lounge-alueen palveluista nauttien!
Varjo Lounge -lippuun sisältyy: pääsylippu Varjo-festivaaleille perjantaina ja lauantaina, sekä pääsy Lounge-alueelle, jossa omat palvelut, kuten Cocktail Companyn drinkkibaari, viihtyisä terassi ja wc:t. Viihtyisän Lounge-teltan ravintolasta ja terassilta on hyvät näkymät molemmille lavoille. Lippuun sisältyy myös ravintola Ostroferian loihtimat herkut, joista pääset nauttimaan kahden kattauksen verran molempina festivaalipäivinä!

2 päivän Varjo Lounge -liput myynnissä vain Lippupisteessä! Lounge-lippujen myynti loppuu keskiviikkona 3.8.2022.

 

Rannekkeet

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin, joilla voi lähteä ja palata festivaalialueelle. Rannekkeet ja liput ovat henkilökohtaisia, joten rannekkeen käyttäjän tulee olla paikalla rannekkeenvaihdossa. Kadonneita tai rikkoutuneita rannekkeita ei vaihdeta uusiin.

Peruspääsyliput saa vaihdettua rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteellä, joka sijaitsee Raatinsaaressa ennen sisääntuloporttia. Rannekkeenvaihto on auki perjantaina 5.8. ja lauantaina 6.8. klo 13 alkaen. Kahden päivän liput voi vaihtaa rannekkeisiin myös ennakkoon Zivagossa ke 3.8.– to 4.8. klo 16–19 välisenä aikana. Vaihtamalla rannekkeen ennakkoon vältät jonotuksen porteilla. Varjo Lounge -liput vaihdetaan rannekkeiksi akkreditointipisteellä (lipunmyynnin lähettyvillä) festivaalipäivinä klo 13 alkaen.

Yhdessä Varjoon -kampanjalla kaksi yhden hinnalla. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että yhtä 1 pv tai 2 pv pääsylippua vastaan saa lunastettua kaksi ranneketta. Rannekkeet ja liput ovat henkilökohtaisia, joten myös toisen rannekkeen käyttäjän tulee olla mukana rannekkeenvaihdossa. Ei koske Varjo Lounge -rannekkeita. Huomaathan, että tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

 

 

Festivaalialue

 

Ruokaa ja juomaa!

Varjosta löytyy tänäkin vuonna monipuolinen ravintolamaailma, paljon baareja, lonkerobeach, laadukkaita viinejä sekä ihania cocktaileja ja mocktaileja!

Ostroferia

Tänä vuonna Varjo Loungessa nautitaan uniikin oululaisravintola Ostroferian antimista peräti kahden menun verran per päivä! Katso Lounge-menu tästä!

Ostroferia on reilun viisi vuotisen historiansa aikana kerännyt arvostusta myös valtakunnallisesti, ja tuonut näkyvyydellään Oulua ruokamatkailun kartalle. Paikalliset raaka-aineet ovat olleet Ostroferian kantava voima yhdessä aidosti kohtaavan asiakaspalvelun sekä uniikkien viinien kanssa.

Zivago

Nälkäiset festarivieraat ruokki jälleen supersuosittu Zivagon katukeittiö! Listalta löytyy makoisiin brioche-sämpylöihin rakennetut burgerit sekä ihanat maalaisranskalaiset! Näillä eväillä jaksaa festaroida!

Fuchka

FUCHKA on Oulun keskustassa sijaitseva Bangladeshilainen ravintola. FUCHKAn pop up -ravintolateltalta löydät bangladeshilaista pikaruokaa ja sormisyötävää.

Phuket Thai

Oulun keskustassa sijaitseva, viihtyisä thaimaalainen ravintola. Phuket Thain ravintolakojulta löytyy muun muassa Teriyaki Bao Bun coleslawilla, Masaman Curry Tofya sekä kanaa riisillä ja nuudeleilla sekä ihanat thaimaalaiset mocktailit ja teet.

Alvarin Dogi

Varjosta saa tänäkin vuonna kunnon hodaria, kun helsinkiläinen Alvarin Dogi tuo festivaalille pop up -ravintolateltan! Alvarin Dogin hodarit tehdään parhaista raaka-aineista, minttiin hiotuilla resepteillä!

Robert’s Coffee Oulu

Oulun keskustassa sijaitseva, ihana Robert’s Coffee löytyy myös Varjosta! Robert’s Coffeen Varjon pop up -kahvilasta löydät erikoiskahveja, suodatinkahvia sekä teetä, herkkuja unohtamatta: porkkanapiirakkaa sekä kuppikakkuja. Myös vegaanista ja gluteenitonta tarjolla!

Saapuminen

Suosittelemme saapumaan tapahtumaan kävellen, julkisilla tai pyörällä. Älä tule omalla autolla, sillä Raatinsaaressa on hyvin rajallinen määrä parkkipaikkoja, eikä festivaalilla ole omaa parkkipaikkaa yleisön ajoneuvoille.

Kävellen

Kuusisaari sijaitsee aivan Oulun keskustan tuntumassa. Matkaa Oulun Kauppatorilla sijaitsevalta Toripolliisi-patsaalta Kuusisaareen on vain n. 1,5 km, ja matka taittuu nopeiten Linnansaaren kautta.

Pyörällä

Pääset helposti Kuusisaareen pyörällä. Varjossa on ilmainen pyöräparkki, jonne voit jättää pyöräsi omalla vastuulla. Älä lukitse pyörää pyöräparkin rajaaviin aitoihin! Huomaathan, että Tervaporvarin silta Toivoniemestä Kuuisaareen on suljettu tapahtuman aikana, jolloin kiertoreitti on Merikosken siltojen kautta.

Bussilla

Löydät lähimmät bussipysäkit ja reittiohjeet täältä: oulu.digitransit.fi/

Taksitolppa

Saavu Varjoon auton tai riksan kyydittämänä suoraan festivaalin porteille! Raatinsaaressa sijaitsee taksitolppa!

Esteettömyys

Varjo on esteetön tapahtuma. Pyörätuoliasiakkaille on järjestetty koroke lavojen edustoilta ja tapahtumasta löytyy inva-wc:t. Muista terveyteen liittyvistä erityisjärjestelyistä tulee olla yhteydessä järjestäjiin hyvissä ajoin ennen tapahtumaa. Järjestäjät tavoitat sähköpostitse info@varjofestivaali.fi.

Saattajat

Saattaja ei tarvitse erillistä lippua, vaan avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta avustettavan lipulla. Avustettavan on varauduttava esittämään portilla todistus avustajan tarpeesta.

Turvallisuus

Varjo on tapahtuma, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvatuksi. Terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyksi asetettuja rajoituksia.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla turvatarkastuksen. Tarkemmat turvallisuusohjeet ja lista kielletyistä esineistä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Narikka

Festivaalin sisääntuloporttien läheisyydessä sijaitsee narikka. Narikkamaksu on 3 euroa käynniltä. Narikassa, kuten koko festivaalilla, käy vain korttimaksut.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voi noutaa tapahtuman narikasta perjantaina 5.8. ja lauantaina 6.8. klo 14–01 välisenä aikana. Kaikki narikasta noutamatta jätetyt löytötavarat toimitetaan Pohjois-Pohjanmaan Löytötavarapalveluihin osoitteeseen Tehtaankatu 1, josta niitä voi tiedustella maanantaina 8.8. klo 12 jälkeen.

Ikäraja

Ikäraja festivaaleille on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta.

Akkreditointi

Median edustajilla on mahdollisuus lähettää akkreditointihakemus osoitteeseen info@varjofestivaali.fi

Yhteystiedot

Pro Piknik Festivals Oy
info@varjofestivaali.fi
Kirkkokatu 29 a 2 b
90100 Oulu