INFO

Varjo Oulun Kuusisaaressa 5.–6.8.2022

Urbaanin musiikin ja kulttuurin festivaali Varjo järjestetään 5.–6. elokuuta 2022 kolmannen kerran kauniissa Oulun Kuusisaaressa. Kahden päivän aikana Varjossa nähdään kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä kahdella lavalla. Musiikin lisäksi Varjo tarjoilee katutanssia, taidetta, hyvää ruokaa ja juomaa piknik-hengessä.

Liput

1 PV festivaalilippu 59,50 € (sis. pvm)

2 PV festivaalilippu 99,50 € (sis. pvm)
Lippupisteestä & Tiketistä

Zivagosta ja 45 Specialista  55 € & 95 €

2 PV Varjo Lounge-lippu 239,50 € (sis. pvm)
Vain Lippupisteestä

Myyntipaikkahaku

Haemme jälleen ruokamyyjiä sekä muita myyntipaikkojen järjestäjiä, kuten koru- ja vaatemyyjiä tapahtumaamme elävöittämään. Haku päättynyt 17.4.2022.

Emme tänäkään vuonna peri vuokran lisäksi erillistä provisiota myynneistä. Hakemuksen jättäminen ei sido vuokraukseen. Paikkoja on rajoitetusti, ja valitsemme hakemuksista mielestämme parhaiten Varjoon sopivimmat toimijat. Muistathan lukea ja täyttää hakulomakkeen huolellisesti.

Taidehaku

Haemme taiteilijoita aluetaiteen toteuttajiksi!

Tulemme keskittymään entistä enemmän festivaalimme taideohjelmaan ja avaamme yleisen taidehaun Oulun Kuusisaaressa 5.–6.8.2022 järjestettävälle, urbaaniin musiikkiin, kulttuuriin ja taiteeseen keskittyvälle Varjo-festivaalille. Taidehaku on avoinna 15.5. asti.

Haemme ensisijaisesti aluetaideteoksia mutta toivomme hakemuksia myös muista teoksista ja kaikilta taiteenaloilta. Teoksesi voi olla siis kuvataidetta, valokuvataidetta, valotaidetta, video- ja mediataidetta, performanssitaidetta, muotoilua tai tanssitaidetta.

Lue lisää ja jätä hakemus klikkaamalla allaolevaa painiketta!

Saattajat

Saattaja ei tarvitse erillistä lippua, vaan avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta avustettavan lipulla. Avustettavan on varauduttava esittämään portilla todistus avustajan tarpeesta.

Turvallisuus

Varjo on tapahtuma, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvatuksi. Terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyksi asetettuja rajoituksia.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla turvatarkastuksen. Tarkemmat turvallisuusohjeet ja lista kielletyistä esineistä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Ikäraja

Ikäraja festivaaleille on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta.

Akkreditointi

Median edustajilla on mahdollisuus lähettää akkreditointihakemus osoitteeseen info@varjofestivaali.fi

Yhteystiedot

Pro Piknik Festivals Oy
info@varjofestivaali.fi
Kirkkokatu 29 a 2 b
90100 Oulu