INFO

Varjo Oulun Kuusisaaressa
6.–7.8.2021

Urbaanin musiikin ja kulttuurin festivaali Varjo järjestetään 6.–7. elokuuta 2021 toisen kerran kauniissa Oulun Kuusisaaressa. Kahden päivän aikana Varjossa nähdään yhteensä 16 esiintyjää. Musiikin lisäksi Varjo tarjoilee katutanssia ja -taidetta, hyvää ruokaa ja juomaa piknik-hengessä. Varjo on keskikokoinen festivaali, joka on suunniteltu poikkeusoloihin – olihan se viime vuonna yksi ainoita korona-ajan festivaaleja. Varjon yleisömäärä pidetään myös tänä vuonna pienenä, ja käytössä on vain neljäsosa tapahtuma-alueen kapasiteetista. Pienenä festivaalina keskitymme laatuun, viihtyvyyteen sekä palvelujen toimivuuteen.

Esiintyjät
Perjantai 6.8.
Olavi Uusivirta, Tommy Ca$h (EE), Atomirotta, Saimaa, Antti Autio, Iisa, Younghearted sekä Ex Tuuttiz x Aivovuoto x Dj Kridlokk

Lauantai 7.8.
Gettomasa, The Tallest Man on Earth (SE), Yona, Ursus Factory, M, Ibe, Möyhy-Veikot ja Grande Mahogany

Liput

1 PV 59,50 € (sis. pvm)
2 PV 89,50 € (sis. pvm)

lippu.fi/varjo

Mikäli festivaali jouduttaisiin koronatilanteen vuoksi perumaan, liput on mahdollista palauttaa tai käyttää seuraavan vuoden tapahtumaan.

Ruokaa ja juomaa

Varjon monipuolinen ruokatarjonta koostuu jälleen paikallisista ravintoloista, jotka tarjoilevat laadukasta ruokaa parhaista raaka-aineista. Tarjonnassa korostuvat lähituotettu ruoka, vegaaniset valinnat sekä herkullinen maku.

Turvallisuus

Varjo on tapahtuma, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvatuksi. Terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn tehtäviä rajoituksia.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla turvatarkastuksen. Tarkemmat turvallisuusohjeet ja lista kielletyistä esineistä tulevat esille nettisivuille kevään 2021 aikana.

Meille on ehdottoman tärkeää, että jokainen saa tulla festivaalille omana itsenään.  Festivaalillamme on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle, kiusaamiselle ja häirinnälle. Järjestyksenvalvojat ja henkilökunta puuttuu kaikenlaiseen epäsopivaan käytökseen tapahtumassa.

Ikäraja

Ikäraja festivaaleille on 18 vuotta.

Yhteystiedot

Pro Piknik Festivals Oy
info@varjofestivaali.fi
Kirkkokatu 29 a 2 b
90100 Oulu