INFO

Varjo Oulun Kuusisaaressa 5.–6.8.2022

Urbaanin musiikin ja kulttuurin festivaali Varjo järjestetään 5.–6. elokuuta 2022 kolmannen kerran kauniissa Oulun Kuusisaaressa. Kahden päivän aikana Varjossa nähdään kotimaisia ja ulkomaisia esiintyjiä kahdella lavalla. Musiikin lisäksi Varjo tarjoilee katutanssia ja -taidetta, hyvää ruokaa ja juomaa piknik-hengessä.

Liput

Kahden päivän Blind Bird -liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä!

Vuoden 2022 Varjo-festivaalille myydään rajallinen määrä edullisia Blind Bird -lippuja. Blind Bird -lippuja myydään niin kauan kuin niitä riittää. Julkistamme ensimmäisiä esiintyjiä myöhemmin syksyllä, jolloin myös Early Bird -hintaiset liput tulevat myyntiin.

2 PV Blind Bird 59,50 € (sis. pvm)

lippu.fi/varjo

Mikäli festivaali jouduttaisiin koronatilanteen vuoksi perumaan, liput on mahdollista palauttaa tai käyttää seuraavan vuoden tapahtumaan.

Saattajat

Saattaja ei tarvitse erillistä lippua, vaan avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta avustettavan lipulla. Avustettavan on varauduttava esittämään portilla todistus avustajan tarpeesta.

Turvallisuus

Varjo on tapahtuma, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvatuksi. Terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyksi asetettuja rajoituksia.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla turvatarkastuksen. Tarkemmat turvallisuusohjeet ja lista kielletyistä esineistä ilmoitetaan lähempänä tapahtumaa.

Ikäraja

Ikäraja festivaaleille on 18 vuotta. Koko festivaalialue on anniskelualuetta.

Akkreditointi

Median edustajilla on mahdollisuus lähettää akkreditointihakemus osoitteeseen info@varjofestivaali.fi

Yhteystiedot

Pro Piknik Festivals Oy
info@varjofestivaali.fi
Kirkkokatu 29 a 2 b
90100 Oulu