INFO

Varjo Oulun Kuusisaaressa
6.–7.8.2021

Urbaanin musiikin ja kulttuurin festivaali Varjo järjestetään 6.–7. elokuuta 2021 toisen kerran kauniissa Oulun Kuusisaaressa. Kahden päivän aikana Varjossa nähdään yhteensä 16 esiintyjää. Musiikin lisäksi Varjo tarjoilee katutanssia ja -taidetta, hyvää ruokaa ja juomaa piknik-hengessä. Varjo on keskikokoinen festivaali, joka on suunniteltu poikkeusoloihin – olihan se viime vuonna yksi ainoita korona-ajan festivaaleja. Varjon yleisömäärä pidetään myös tänä vuonna pienenä, ja käytössä on vain neljäsosa tapahtuma-alueen kapasiteetista. Pienenä festivaalina keskitymme laatuun, viihtyvyyteen sekä palvelujen toimivuuteen.

Esiintyjät
Perjantai 6.8.
Olavi Uusivirta, Tommy Ca$h (EE), Atomirotta, Saimaa, Antti Autio, Iisa, Younghearted sekä Ex Tuuttiz x Aivovuoto x Dj Kridlokk

Lauantai 7.8.
Gettomasa, The Tallest Man on Earth (SE), Yona, Ursus Factory, M, Ibe, Möyhy-Veikot ja Grande Mahogany

Liput

1 PV 59,50 € (sis. pvm)
2 PV 89,50 € (sis. pvm)

lippu.fi/varjo

Mikäli festivaali jouduttaisiin koronatilanteen vuoksi perumaan, liput on mahdollista palauttaa tai käyttää seuraavan vuoden tapahtumaan.

Kelluvan lavan esiintyjähaku

Esiintymään Varjoon? Tänä vuonna myös paikallisilla aloittelevilla artisteilla on mahdollisuus päästä osaksi festivaalin ohjelmaa, ja tuomaan esityksensä Kelluvalle lavalle!

Kelluva Lava on Oulu Urban Culture ry:n hallinnoima, Kulttuuritalo Valveen kanssa yhteistyössä kesällä 2021 toteutuva projekti. Kelluva Lava on nimensä mukaisesti vedessä kelluva esiintymislava, joka nähdään kesän aikana Oulun keskustan ja Pikisaaren alueen vesillä vapaasti varattavassa tapahtumakäytössä.

Tämän lisäksi Kelluva Lava nähdään myös Varjossa! Lavan tuotantotiimi järjestää avoimen esiintyjähaun, joka antaa mahdollisuuden oululaisille aloitteleville esiintyjille päästä osaksi festivaalin ohjelmistoa.

Hae mukaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja esiintymisnäyte osoitteeseen kelluvalava@gmail.com 30.6. mennessä. Buukkaamme kummallekin festivaalipäivälle 2-3 esitystä.

Esityksesi voi olla musiikkia, runonlausuntaa tai ihan mitä tahansa esittävää taidetta. Otathan kuitenkin huomioon, että lavalle mahtuu enintään kaksi henkilöä esiintymistarpeineen. Setin kesto max. 30 min.

Kelluva lava Instagrammissa @kelluvalava

Ruokaa ja juomaa

Varjon monipuolinen ruokatarjonta koostuu jälleen paikallisista ravintoloista, jotka tarjoilevat laadukasta ruokaa parhaista raaka-aineista. Tarjonnassa korostuvat lähituotettu ruoka, vegaaniset valinnat sekä herkullinen maku.

Turvallisuus

Varjo on tapahtuma, jossa jokainen voi tuntea olonsa turvatuksi. Terveys ja turvallisuus on meille ensisijaisen tärkeää. Seuraamme viranomaisten ohjeistuksia ja noudatamme koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn tehtäviä rajoituksia.

Järjestyksenvalvojat tekevät porteilla turvatarkastuksen. Tarkemmat turvallisuusohjeet ja lista kielletyistä esineistä tulevat esille nettisivuille kevään 2021 aikana.

Meille on ehdottoman tärkeää, että jokainen saa tulla festivaalille omana itsenään.  Festivaalillamme on nollatoleranssi kaikenlaiselle syrjinnälle, kiusaamiselle ja häirinnälle. Järjestyksenvalvojat ja henkilökunta puuttuu kaikenlaiseen epäsopivaan käytökseen tapahtumassa.

Ikäraja

Ikäraja festivaaleille on 18 vuotta.

Yhteystiedot

Pro Piknik Festivals Oy
info@varjofestivaali.fi
Kirkkokatu 29 a 2 b
90100 Oulu