#yhdessävarjoon

Varjoon pääsee nyt kaksi yhden hinnalla!

Yhdessä Varjoon -kampanja tarkoittaa käytännössä sitä, että tapahtumaan pääsee osallistumaan kaksi henkilöä yhdellä pääsylipulla. Kampanja koskee kaikkia jo ostettuja (mukaan lukien Blind Bird ja Early Bird -liput) sekä tästä päivästä, 12.7. alkaen ostettavia yhden ja kahden päivän pääsylippuja. Kampanja ei koske Varjo Lounge -lippuja.

Ota siis kaveri, kumppani, perheenjäsen, naapuri tai uusi tuttavuus mukaan Varjoille! Yhtä pääsylippua vastaan saa lunastettua käytännössä siis kaksi ranneketta. Rannekkeet ja liput ovat henkilökohtaisia, joten myös toisen rannekkeen käyttäjän tulee olla mukana rannekkeenvaihdossa. Huomaathan, että tapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tempauksen avulla haluamme aikaansaada tämänkin vuoden Varjosta ikimuistoisen tapahtuman ja luoda pohjaa myös tuleville Varjo-vuosille. Tapahtumaan on myynnissä enää 1500 lippua, kun kaveriliput lasketaan mukaan kokonaiskapasiteettiin.

Auta siis meitä jakamalla sanomaa käyttämällä hästägiä #yhdessävarjoon ja postaamalla kuvanmukainen sydänmerkki ystäväsi kanssa kuvan tai videon muodossa! Arvomme joka perjantai (5.8. asti) kuvan tai videon sekä hästägin jakaneiden kesken kahdelle burgerit Zivagosta!

#yhdessävarjoon

Kelluvan Lavan ohjelmahaku auki!

Oulu Urban Culture tuo tänäkin kesänä Kelluvan Lavan Varjoon, ja tuttuun tapaan ohjelmistoon haetaan paikallisia esiintyjiä. Kelluvan Lavan tiimi järjestää avoimen artistihaun, jonka tarkoitus on mahdollistaa uraansa aloittelevien oululaisartistien pääsy osaksi Varjon ohjelmistoa.

Viime vuodesta poiketen Kelluva Lava onkin pelkkä Lava, eli se sijoitetaan tällä kertaa maalle. Lava ei siis kellu vedessä, ja tällä tavalla varmistetaan keikkojen toteutuminen huonommankin sään sattuessa. Lisäksi sijoitus kuivalle maalle mahdollistaa myös useamman kuin kahden henkilön kokoonpanojen osallistumisen hakuun sekä paremman äänentoiston saamisen lavalle

OHJEET HAKEMISEEN
Hae mukaan lähettämällä vapaamuotoinen hakemus sekä esiintymisnäyte osoitteeseen: oulunkelluvalava@gmail.com torstaihin 30.6. mennessä otsikolla “Esiintymään Varjoon.” Kummallekin festiripäivälle buukataan kaksi esiintyjää. Esityksesi voi olla musiikkia, runonlausuntaa tai ihan mitä tahansa esittävää taidetta! Setin kesto n. 30 min.

Taidehaun päätökset juhannukseen mennessä

Saimme tänä vuonna valtavan määrän hakemuksia taideteosten toteuttamiseksi Varjo-festivaaleilla. Kiitos kaikille hakijoille! Hakemuksia oli niin paljon enemmän kuin mihin olimme varautuneet, joten niiden läpikäymiseen ja päätösten tekemiseen menee myös enemmän aikaa kuin mitä olimme arvioineet. Yritämme parhaamme mukaan saada asiat pakettiin juhannukseen mennessä. Vastaamme kaikkiin hakemuksiin henkilökohtaisesti kun valinnat on tehty.

Kiitos kärsivällisyydestänne!

Varjon ohjelmisto on valmis!

Täydensimme ensi kesän ohjelmistoa upeilla artisteilal! Uusimmat kiinnitykset elokuulle ovat Ocean Alley (AU), 22-Pistepirkko, Jesse Markin, Malla ja Isaac Sene!

Lisäksi festivaalilla kahden kansainvälisesti tunnetun nykysirkusryhmän esityksiä: Hanna Moisalan luotsaaman Lumo Companyn taiturimaista nuorallatanssia sekä rämäpäisen Race Horse Companyn räjähtävän energistä katusirkusta.

Myös päiväkohtainen ohjelmisto on julkistettu ja myynnissä on nyt myös yhden päivän liput!

Perjantai 5.8.
Mando Diao (SWE), Ismo Alanko, Chisu, Litku Klemetti, Malla, Isaac Sene, Rosa Coste, Sepikka

Lauantai 6.8.
Pariisin Kevät, Ocean Alley (AU), Maustetytöt, Jesse Markin, 22-Pistepirkko, Knipi, Pehmoaino, Stepa & Heimo ilman menneisyyttä

Lippukaupoille siis hophop! Nähdään Varjossa!

Varjon taidehaku on auki 15.5. asti!

Haemme taiteilijoita aluetaiteen toteuttajiksi!

Tulemme keskittymään entistä enemmän festivaalimme taideohjelmaan ja avaamme yleisen taidehaun Oulun Kuusisaaressa 5.–6.8.2022 järjestettävälle, urbaaniin musiikkiin, kulttuuriin ja taiteeseen keskittyvälle Varjo-festivaalille. Taidehaku on avoinna 15.5. asti.
Haemme ensisijaisesti aluetaideteoksia mutta toivomme hakemuksia myös muista teoksista ja kaikilta taiteenaloilta. Teoksesi voi olla siis kuvataidetta, valokuvataidetta, valotaidetta, video- ja mediataidetta, performanssitaidetta, muotoilua tai tanssitaidetta.

Lue lisää ja jätä hakemus klikkaamalla allaolevaa painiketta!

 

Lisää artisteja julkistetaan kevään mittaan!

Valitettavasti Varjon artistijulkistuksia joudutaan vieläkin siirtämään, sillä maailmassa nyt pari vuotta jyllänneen pandemian vuoksi etenkin ulkomaisten artistien sopimusten vahvistaminen on pitkittynyt. Tulemme kuitenkin julkistamaan lisää artisteja kevään aikana, kunhan saadaan sopimusasiat vietyä maaliin.

Tästä johtuen myös yhden päivän festivaaliliput tulevat myyntiin vasta myöhemmässä vaiheessa, jolloin myös päiväkohtaiset esiintyjät julkistetaan.

Tiedote 28.2.2022

2 PV Varjo Lounge -liput myynnissä 1.3. alkaen!

Täydennä festivaalielämyksesi Varjon Lounge-alueen palveluista nauttien!

Varjo Lounge -lippuun sisältyy pääsylippu Varjo-festivaaleille perjantaina ja lauantaina, sekä pääsy Lounge-alueelle, jossa omat palvelut, kuten Cocktail Companyn drinkkibaari, viihtyisä terassi ja wc:t. Viihtyisän Lounge-teltan ravintolasta ja terassilta on hyvät näkymät molemmille lavoille. Lippuun sisältyy myös ravintola Ostroferian loihtimat herkut, joista pääset nauttimaan kahden kattauksen verran molempina festivaalipäivinä!

Varjo Lounge -lippu (2PV) alk. 239,50 €
Rajallinen määrä Lounge-lippuja myynnissä vain Lippupisteessä: lippu.fi/varjo/

Myyntipaikkahaku on nyt avattu!

Haemme jälleen ruokamyyjiä sekä muita myyntipaikkojen järjestäjiä, kuten koru- ja vaatemyyjiä tapahtumaamme elävöittämään. Haku päättyy 17.4.2022.

Emme tänäkään vuonna peri vuokran lisäksi erillistä provisiota myynneistä. Hakemuksen jättäminen ei sido vuokraukseen. Paikkoja on rajoitetusti, ja valitsemme hakemuksista mielestämme parhaiten Varjoon sopivimmat toimijat. Muistathan lukea ja täyttää hakulomakkeen huolellisesti.