Malla

Kuulasta, kevyestä ja sopivan utuisesta klubisoundista tunnettu Malla julkaisee koukuttavaa ja taitavasti tehtyä discon, housen ja suomenkielisen elektropopin sekoitusta. Mallan musiikissa valot, varjot ja niiden keskinäinen syke leikkii abstraktisti ja on yksinkertaisen tarttuvassa muodossaan puhtaasti musiikkia musiikin tuoman nautinnon vuoksi.

Mallan musiikin inspiraation reseptiikkana on sähköiset juuret, jotka ammentavat analogisesta syntetisaattoreiden ja rumpukoneiden maailmasta ja kosmopoliitista klubikulttuurista, yhdistyneenä vähäeleiseen ja suoraan lyyriseen ilmaisuun. Juureva, tyylejä sekoitteleva rytminen tuotanto yhdistyy melodiseen ilmaisuvoimaan. House-biitin, raukean discon ja sofistikoituneen elektropopin risteyksessä soljuvat kappaleet soivatkin sulassa sovussa niin klubeilla kuin radiossakin.

Malla taiteilijanimen takana olevan, näyttelijänäkin tunnetun Malla Malmivaaran debyyttialbumi ilmestyi huhtikussa 2021 saaden ylistäviä arvioita ja levy oli monissa “Vuoden 2021 parhaat” -listauksissa. Mallan uusin albumi Fresko ilmestyi nyt helmikuussa 2023!