Isaac Sene

Modernia, soul-vivahteellista poppia soittava Isaac Sene Varjossa lauantaina 6.8.!

Siilijärveltä ponnistava Isaac Sene on monilahjakas artisti/lauluntekijä, jonka odotettu Koko kansan EP julkaistiin helmikuussa 2020. Kevään 2021 aikana Sene on julkaissut kuuntelijoilleen uutta, kantaanottavaa musiikkia singelohkaisujen ”N-sana” ja ”Nälkä” muodossa. Artisti oli myös ehdolla tänä keväälä Suomen Euroviisu-edustajaksi Uuden musiikin kilpailussa kappaleella “Kuuma jäbä”.

Isaac Senen musiikissa kuullaan vaikutteita myös jazz-musiikista. Artisti musiikissaan päivittäisiä tuntojaan sekä tarinoita omasta elämästään ja ympäriltään. Realistisiin teksteihin sekoittuvat kuitenkin luontevasti myös mielikuvituksesta syntyvät maailmat ja tarinat.

”Viime keväänä ihmiset alkoivat ottaa tosissaan muhun yhteyttä musan takia. Pitkän pohdinnan ja pienten mutkien kautta päädyttiin managerin kanssa siihen, että Perttu Mäkelän johtama Etenee Records on mun paikka ja uran kannalta paras ratkaisu.” (2020)

”Biisejä on valmisteltu yli vuosi ja innolla odotan, että pääsen vihdoin julkaisemaan työni tuloksia. Loistavat fiilikset ilmassa! Tuntuu, että tietää mitä tekee ja mihin on menossa, vaikka matka kohti tuntematonta on vasta edessä. Se on mulle paras tunne”, Isaac Sene kertoo.