Ex Tuuttiz x Aivovuoto

Ex Tuuttiz ja Aivovuoto yhteiskeikalla Varjossa!

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnettu rap-artisti tunnetaan nyt nimellä Ex Tuuttiz! Ex Tuuttiz on tunnettu muun muassa kappaleistaan Kultainen Linna ja Savuke + kola. Artisti on julkaissut kaksi albumia, joista vuonna 2016 julkaistu Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Ex Tuuttiz kuvailee toukokuussa ilmestyneen “Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt” -albumin merkitsevän paluuta musiikin ilon pariin.

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, Itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa karkkia” -EP, Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by”, “Dötöx”, “Utopia sessiot” -EP sekä tuoreimpana keväällä 2020 ilmestynyt “Liikkeellä”. Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa.

Valitettavasti DJ Kridlokk on joutunut perumaan esiintymisensä Varjossa harmillisen päällekkäisbuukkauksen takia. Ex Tuuttiz ja Aivovuoto lupaavat silti yhdessä tarjota Varjofestivaalien juhlakansalle messevän räp-shown!