Ex Tuuttiz x Aivovuoto x Dj Kridlokk

Ex Tuuttiz, Aivovuoto ja Dj Kridlokk yhteiskeikalla Varjossa!

Aiemmin Tuuttimörkönä tunnettu rap-artisti tunnetaan nyt nimellä Ex Tuuttiz! Ex Tuuttiz on tunnettu muun muassa kappaleistaan Kultainen Linna ja Savuke + kola. Artisti on julkaissut kaksi albumia, joista vuonna 2016 julkaistu Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Ex Tuuttiz kuvailee toukokuussa ilmestyneen “Kaikki keil on välii digaa Ex Tuuttizt” -albumin merkitsevän paluuta musiikin ilon pariin.

Aivovuoto on vuonna 2012 perustettu, Itä-Helsingistä lähtöisin oleva rap-yhtye, joka on julkaissut kuusi erinomaisen vastaanoton saanutta levyä; ”Aivovuoto”, ”Vihaa karkkia” -EP, Khidin kanssa tehty split ”Se tuli televisiosta / Sushi Drive-by”, “Dötöx”, “Utopia sessiot” -EP sekä tuoreimpana keväällä 2020 ilmestynyt “Liikkeellä”. Yhtye tunnetaan myös omalaatuisista videoista, joista osan herrat ovat itse tuottaneet, käsikirjoittaneet ja joskus leikanneetkin. Videot laajentavat kappaleiden maailmaa.

Median älykköräppäriksi ristimä DJ Kridlokk julkaisi helmikuussa 2019 pitkään odotetun kolmannen sooloalbuminsa “Silius”. Pohjois-Helsinkiläinen räppäri on 80-luvulla patentoitu toimintatarkoitukseton kone, jolle viimeinen ohjelmistopäivitys on ollut saatavilla 1.1.97 ja jonka jälkeen käyttöjärjestelmän tuki on lopetettu. Silius on myyntiartikkeli jonka jokaisesta ostosta ohjautuu 0,6 euroa pyrkimykseen kohottaa DJ Kridlokkin elintasoa. Paremman elämän välttämättömiin hankintoihin kuuluvat sähköhammastahna, 4-D printteri, hologrammi, nopeammat toimitusajat Woltissa, turpakiinni-kaukosäädin ja kuulokeliitäntä takaisin iPhoneen.