Eevil Stöö + Stepa

”Kun Stepa ja Stöö on sun huudeilla – on koko kaupunki hyvällä tuulella”

Suomiräpin ystäville on tarjolla hyvää tuplana, kun pitkän linjan tekijät Eevil Stöö ja Stepa lähtevät yhteiskiertueelle! Artistit julkaisivat yhteisprojektinsa tammikuun 20. päivä kappaleella TYH-MÄ. Suomiräpin arvostetut tekijät työstävät parhaillaan kokopitkää albumia.

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on suomalaisen räpin omaperäinen helmi. Eevil Stöön sanoitukset ja sävellykset hänen Marsipan Wave -levyllään palkittiin arvostetulla Teosto-palkinnolla toukokuussa 2022.

Röpi Marsipaanin kynä ei ole tylsynyt kesällä 2022 ilmestyneellä Puolikas tiili -levylläkään, kuten aiemmin julkaistut sinkut Lucy Lawless ja Oon legit antoivat olettaa. Lyyrikkona vapautunut taiteilija Marsipaani antaa mielen ja kielen virrata puolikkaan tiilen verran kirjaimellisesti vertaansa vailla olevaa riimiä.

Pohjoisen suomiräpin ääneksikin tituleerattu Stepa julkaisi heinäkuussa 2022 uusimman albuminsa Siistii räppii. Kymmenen kappaleen albumia siivittää kesäisen rennot tuotannot, johon Stepa räppää hänelle ominaisella iloisen rennolla ja kekseliäällä tyylillään.

Edellisinä vuosina rennot ja taidokkaat riimit ovat soljuneet albumi kerrallaan melodisempaan suuntaan artistin otettuaan kehitysaskelia myös laulajana. Lämminhenkistä ja tiedostavaa otetta suosivan Stepan riimit ovat täynnä hevosvoimaa ja korkeajännitteistä energiaa. Nykypäivänä Stepan musiikki puhuu yhä enemmän ajan- ja elämän arvokkuuden puolesta, unohtamatta voimista suurimpia: rauhaa ja rakkautta.